SHAPE2019-01-30T14:45:51+00:00

AXION | FORME – PRODUSE GONFLABILE PENTRU EVENIMENTE

AXION Forme este un grup de produse gonflabile ermetice (pneumatice) pentru evenimente și o alternativă sigură și silențioasă la produsele gonflabile tradiționale care au nevoie de un compresor permanent pentru a sta umflate.

Fiecare formă gonflabilă AXION Shape este realizată dintr-o husă din poliester foarte rezistent și la interior un tub etanș din poliuretan, ce oferă o stabilitate și siguranță chiar și în condiții de vreme extremă. Deoarece este sigilat, nu e nevoie de un compresor conectat la electricitate. Doar umflați produsul cu una din pompele cu acumulator sau cu conexiune la 220V. Întregul obiect pneumatic se poate printa full colour utilizând tehnologia de sublimare. Chiar și cea mai mare poartă din linia noastră de produse pneumatice vor intra într-o mașină obișnuită și poate fi instalată foarte ușor cu 1-2 persoane.

Fă-ți evenimentul atractiv – folosește AXION!

TUBURI TPU ERMETICE DE CALITATE ÎNALTĂ

Toate produsele și formele AXION folosesc tuburi TPU ermetice de 250 microni ce sunt închise cu ajutorul unor maşini HF de topit. Toate tuburile sunt închise într-o husă din poliester 500D HT, aşa că întreaga structură este rigidă, dar în acelaşi timp flexibilă şi rezistentă la o gamă foarte largă de temperaturi: de la pârtiile îngheţate pentru schi şi până la fierbintele raliu DAKAR.

STABILITATE EXTREMĂ

Un blast tip placă de oțel sau o greutate tip sac sau o variantă combinată cu cele două pot fi folosite ca accesorii pentru oricare din formele și produsele AXION Shape. Sisteme de contragreutăți cu balast creează o stabilitate extremă, așa că obiectul gonflabil poate fi balansat până la unghiuri extreme pentru că el va reveni înapoi. Securizarea și stabilizarea unui obiect gonflabil la evenimente nu va mai fi o problemă.

Service DIY

Dacă există vreun defect la una din formele sau produsele pneumatice AXION datorită unei înțepături sau mici tăieturi, un kit de reparație este disponibil pentru toate modelele AXION. Datorită husei înlocuibile pentru orice produs pneumatic AXION, orice utilizator își poate repara tubul din interior la fața locului în câteva minute fără să fie nevoie ca acesta să fie trimis în service!

SIGURANȚĂ EXTREMĂ

Porțile gonflabile tradiționale sunt dependente de o sursă de curent. În acest caz evenimentul poate fi un eșec dacă există o pană de curent sau un accident din cauza unui compresor nesupravegheat. Porțile pneumatice AXION sunt independente de o sursă de tensiune și mult mai rezistente la condițiile meteo deoarece sunt umflate la o presiune mai mare. Pentru o dublă siguranță fiecare poartă poate fi echipată cu un sistem automatic de control al presiunii.

DECONECTAȚI-VĂ EVENIMENTUL DE LA CURENT

Împreună cu pompele electrice, puteți umfla formele AXION folosind o pompă cu acumulator ce poate umfla una din forme în maxim 10 minute. Chiar și dacă aveți o pompă electrică standard doar umflați una din formele sau produsele gonflabile în apropierea unei surse de curent și mutați produsul unde aveți nevoie. Rapid, ușor, convenabil.

IA-ȚI AXION ACUM

CEA MAI MARE GAMĂ DE FORME ȘI DIMENSIUNI GONFLABILE

Porți de forme diferite, totemuri tip tub, totemuri tip bloc, doze, sticle and balize gonflabile sunt o gamă foarte variată de produse unice pneumatice din care se poate alege.

Fiecare produs din gama AXION Forme poate fi produs în mărimi diferite sau chiar variante multifuncționale, cum e cazul porții 3-în-1.

ILUMINARE INTERNĂ

Foloseşte oportunitatea de a instala iluminarea internă la formele AXION. Toate formele se pot alimenta opţional fie la 220 V sau 12V iar lămpile pot fi albe sau colorate în oricare din culorile RGB. Pentru că se folosesc surse moderne de lumină cu LED conectate la acumulatori foarte compacţi Li-Ion, iluminarea produselor AXION este uşor de realizat şi eficientă pentru orice eveniment pe timp de noapte.

UȘOR DE TRANSPORTAT

Baza oricărei forme AXION funcționează ca o geantă încorporată de transport. Doar dezumflați forma și închideți fermoarul după ce s-a dezumflat. Aceeași împachetare este disponibilă și pentru porțile AXION unde există 2 baze care se unesc pentru a forma un disc compact. Simplu și practic ca întreaga viziune AXION.

Doze gonflabile fara compresor (pneumatice) AXION Can

CULORI FĂRĂ LIMITĂ

Pentru toate formele AXION folosim cele mai noi tehnologii de la personalizare prin sublimare, tăiere automată şi lipire, pentru ca fiecare obiect gonflabil să aibă calitatea printului unei fotografii şi să fie perfect din punct de vedere al înbinărilor și proporţiilor. Husa printată poate fi uşor înlocuită cu o alta ce poate avea un nou design fără să mai trebuiască să achiziţionezi din nou un produs complet.

IA-ȚI AXION ACUM

OBŢINE SIMULAREA TA 3D GRATUITĂ

Verifică cum va arăta brandul tău pe produsele AXION

VREAU SIMULARE 3D GRATUITĂ

BROȘURĂ

48 pagini cu produse AXION. Nu ezitați și descărcați această broșură

DESCARCĂ

NEWSLETTER

Nu-ţi fie teamă că te vom spama. Îţi vom trimite un newsletter din când în când, când vom avea articole sau produse interesante pentru tine.

MĂ ÎNSCRIU