axion inflatable event tents2022-06-27T23:01:45+00:00
AXION-SEALED-INFLATABLE-EVENT-TENT

AXION | CORTURI GONFLABILE PENTRU EVENIMENTE – CORTURI GONFLABILE FARA COMPRESOR

AXION este lider de piață atunci când vorbim de corturi gonflabile pentru evenimente și corturi gonflabile fara compresor (pneumatice). AXION este o alegere pentru cei care vor să atragă atenția asupra lor datorită impactului vizual și spațiului creat de aceste corturi gonflabile profesionale pentru evenimente.

Aceste corturi gonflabile cu tuburi ermetice si forma de dom, unde structura pneumatică este realizată din poliester rezistent și tuburi etanșe din poliuretan, furnizează o excelentă stabilitate și siguranță chiar și în condiții extreme. Deoarece tuburile sunt sigilate ermetic nu este nevoie de alimentare electrică pentru a ține tuburile umflate cum se întâmplă în cazul produselor gonflabile. Pur și simplu se umflă cu pompa manuală sau oricare din pompele electrice disponibile și acestea rămân umflate. Întreaga suprafață a cortului este personalizabilă utilizând cea mai rezistentă tehnică de printare prin sublimare. Orice cort și produs pneumatic AXION poate fi personalizat folosind tehnhologia de sublimare. Chiar și cele mai mari corturi gonflabile pentru evenimente încap în orice mașină normală și pot fi ușor de instalat de 1-2 persoane.
Alege să fii atractiv la evenimentul tău folosind AXION!

TUBURI TPU ERMETICE DE CEA MAI BUNA CALITATE

Doar aceste corturi gonflabile și produse gonflabile AXION folosesc tuburi TPU ermetice de 250 microni ce sunt închise cu ajutorul unor maşini HF de topit. Toate tuburile sunt închise într-o husă din poliester 500D HT, aşa că întreaga structură este rigidă, dar în acelaşi timp flexibilă şi rezistentă la o gamă foarte largă de temperaturi: de la pârtia îngheţată pentru schi şi până la fierbintele raliu DAKAR.

Sectiune cort gonflabil fara compresor
Cort gonflabil full colour

CULORI FĂRĂ LIMITĂ

Deoarece nu asamblăm corturile noastre din elemente realizate în Asia ci le producem noi, este foarte ușor pentru noi să personalizăm fiecare cort la cerere. Pentru cele mai bune corturi gonflabile folosim cele mai noi tehnologii pentru print, și anume sublimarea și mașini automate pentru lipit și tăiat.

DECONECTAȚI-VĂ EVENIMENTUL DE LA CURENT

împreună cu una din pompele electrice cum este o pompă cu acumulator ce poate umfla cortul în maxim 10 minute puteți umfla oricare din corturi gonflabile AXION oriunde chiar și pe un vârf de deal, independent de orice sursă de curent. Cu orice pompă electrică standard puteți umfla cortul în apropierea unei surse de curent și mutați cortul unde aveți nevoie. Rapid, ușor, convenabil.

Corturi gonflabile fara compresor (blower)
Rezistenta la vant cort gonflabil

SIGURANȚĂ EXTREMĂ

În comparație cu alte corturi pe structură metalică la corturi gonflabile AXION nu există elemente rigide periculoase. În comparație cu produsele gonflabile tradiționale cu un compresor permanent, produsele noastre gonflabile ermetice (numite și pneumatice) sunt independente de sursa de tensiune. Nu necesită umflare continuă. AXION este unul din corturile pneumatice cele mai sigure de pe piață. Este testat la vânturi de până la 100 km/h și certificat să reziste până la 60km/h, corturile noastre gonflabile pot face față condițiilor extreme. Structurile sunt foarte flexibile și îi vor ține în siguranță pe cei care se vor adăposti sub acesta în cazul unei furtuni. AXION este proiectat să se îndoaie și să se contorsioneze odată cu vântul și mai apoi să revină la forma originală.

IA-ŢI AXION ACUM

CEA MAI MARE GAMĂ DE CORTURI GONFLABILE PENTRU EVENIMENTE

Ca leader în industria de corturi gonflabile și pneumatice, AXION oferă cea mai mare gamă de forme și mărimi pneumatice. Producem 7 modele de corturi cu 22 de mărimi. Doar alege-l pe cel care îți scoate brandul în evidență cel mai bine la un eveniment

THE WIDEST RANGE OF INFLATABLE EVENT TENTS
Sistem de umflare inteligent printr-o singura gura de acces

SISTEM DE UMFLARE INTELIGENT UNIC DOAR LA CORTURI  GONFLABILE  AXION

Sistemul central de umflare patentat furnizează un control perfect al umflării de la un tub la altul, practic întreaga structură se umflă dintr-un singur punct. De asemenea furnizează o detectare ușoară pentru eventualele pierderi de aer. Sistemul de umflare inteligent este introdus în majoritatea produselor AXION.

ACOPERIȘ ÎNLOCUIBIL CU FERMOAR

Salvează-ți bugetul și achizionează-ți mai mult decât un acoperiș personalizat pentru întreaga structură. Sistemul cu fermoar va permite să schimbați acoperișul oricând aveți nevoie cu un alt acoperiș cu alt design dacă compania se rebrănduiește sau dorește să realizeze mai multe campanii de marketing folosind aceeași structură.

Husa cu sistem cu fermoar corturi gonflabile
Corturi gonflabile Lite interconectate prin tunel

MODULARITATE

La AXION corturi gonflabile  de diverse forme și dimensiuni pot fi conectate împrenă folosind un tunel pentru a crea structuri complexe de dimensiuni mari. Mai mult, majoritatea corturilor de diverse dimensiuni AXION pot fi interconectate prin tuneluri. Poți construi evenimente de dimensiuni mari prin utilizarea produselor pneumatice AXION.

IA-ŢI AXION ACUM

PEREȚI REVERSIBILI

Întrebarea aceasta nu are sfârșit – să comand pereții cortului pentru interior sau pentru exterior? Nicio problemă! Folosind corturi gonflabile de la AXION nu vei mai avea această întrebare. Pereții corturilor AXION sunt reversibili, mai exact se pot folosi atât la interior cât și la exterior. Mai mult poți comanda pereți dubli cu strat opac la interior, pereți de vară cu orificii, pereți transparenți tip panoramă, pereți despărțitori și mult alte tipuri.

Pereti reversibili corturi gonflabile
Ancore din aluminiu pentru corturi gonflabile

COMPONENTE TURNATE DIN ALUMINIU

Componentele turnate din aluminiu sunt folosite pentru părțile inferioare la majoritatea corturilor pneumatice AXION, făcând ca aceste corturi gonflabile să fie superioare ca și calitate, ușor de transportat, practice și fiabile. Aceste componente sunt utilizate pentru ancorarea corturilor la sol și tensionarea acoperișului.

Service DIY

Dacă există vreun defect la cortul tău datorită unei înțepături sau mici tăieturi, un kit de reparație este inclus pentru toate corturile AXION. Datorită husei înlocuibile de pe tub și sistemului conector central, orice utilizator își poate repara tubul la fața locului în câteva minute. Nu vei mai avea nevoie ca acesta să fie trimis în service decât dacă dorești să se ocupe o echipă de profesioniști!

Toate corturile gonflabile sunt usor de dezasamblat pentru service DIY
Geanta troler disponibila pentru corturi gonflabile Axion

UȘOR DE TRANSPORTAT

Fiecare cort gonflabil AXION (excepție făcând FLOWER) poate fi ușor de transportat în orice mașină personală. Acesta este un avantaj pentru aceste corturi gonflabile în comparație cu corturile din metal sau de ce nu cu alte corturi gonflabile clasice realizate din PVC. Corturil AXION folosesc cele mai noi materiale care să fie în același timp ușoare dar și rezistente.

OBŢINE SIMULAREA TA 3D GRATUITĂ

Verifică cum va arăta brandul tău pe produsele AXION

VREAU SIMULARE 3D GRATUITĂ

BROȘURĂ

48 pagini cu produse AXION. Nu ezitați și descărcați această broșură

DESCARCĂ

NEWSLETTER

Nu-ţi fie teamă că te vom spama. Îţi vom trimite un newsletter din când în când, când vom avea articole sau produse interesante pentru tine.

MĂ ÎNSCRIU