Loading...
spider2019-01-30T14:39:16+00:00

AXION SPIDER – Foloseşte cort spider de la AXION pentru a-ţi crește spațiul pentru evenimentul tău şi pentru a avea corturi de logistică minime.

CONCEPT – Un cort spider bazat pe conceptul tip dom. AXION Spider este de fapt combinația de cort hexagonal în formă de dom și sistemul pneumatic de la AXION. AXION Spider oferă un spațiu foarte mare și o stabilitate foarte bună la viteze mari ale vântului datorită elementelor de structură pneumatică adăugate în plus față de celelalte corturi. AXION Spider este un cort spider unicat pentru că are viziere pneumatice. Toate acestea fără a avea nevoie de blower (compresor) deci fără zgomot!

SUPRAFAȚA ACOPERITĂ – Cortul AXION Spider este ideal pentru cei care organizează evenimente mari și caută un design modern și unic. Oferă suprafețe utile de 42 m2 și până la 80 m2. Este disponibil în 2 mărimi dar cu numeroase opțiuni de configurare cum ar fi pereți reversibili, viziere opționale cu branding care vă vor maximiza prezența la eveniment. AXION Spider 10 (10m) cu 3 viziere, crează un spațiu pentru eveniment de 74 m2, ce oferă o soluție modernă ce respectă și cerințele legale în majoritatea țărilor ( nu e nevoie de o autorizație de construcție când se organizează un eveniment folosind aceste corturi). AXION Spider este proiectat să uimească datorită ușurinței de instalare.


UTILIZARE și INSTALARE
 
AXION Spider este realizat dintr-un poliester foarte rezistent și ușor cu picioare întărite din PVC. Utilizând sistemul inteligent de umflare AXION smart inflation system ( ce controlează aerul folosind un sistem de valve centrale). Un cort Spider se instaleaza de 2 persoane în 20 de minute. Întreaga structură tip dom vine împachetată și transportată într-o geantă troler ce încape în orice mașină mică, fiind perfect pentru transportul la evenimente de marketing și târguri. Mai mult poate economisi bugete costisitoare de marketing pentru că husa este interschimbabilă şi este uşor de transportat.

Cort Spider gonflabil cu viziere gonflabile

UN CORT SPIDER UNICAT CU VIZIERE PNEUMATICE CE NU FOLOSEŞTE BLOWER.

VREAU O COTAȚIE DE PREȚ
Avantate cort spider Axion Spider
Geanta transport cort spider Axion spider

GEANTA TROLER ESTE UN ACCESORIU STANDARD LA LIVRAREA PRODUSULUI.

AM NEVOIE DE MAI MULTE INFORMAȚII
Dimensiuni cort spider Axion Spider
spider8 spider10
lățime “X” (cm) 800 1000
lungime “Y” (cm) 690 860
înălțime “Z” (cm) 420 490
suprafața acoperită A (fără pereți laterali) (m2) 35 54
suprafața acoperită B (6x pereți laterali) (m2) 42 66
suprafața acoperită C (3x pereți laterali, 3x viziere) (m2)) 47 74
greutate (kg) 53 70
timp de instalare 0:15 0:20
nr. persoane pentru instalare 2 2
print prin sublimare acoperiș/pereți/structură
material poliester / TPU
standard ignifugare EN 13501-1
Tunel de conectare Axion Spider

CORTURILE AXION SPIDER SUNT MODULARE ȘI SE POT CONECTA ÎNTRE ELE PRIN TUNELURI

SUNT INTERESAT DE ACEST PRODUS
Cort spider
Intrare cort spider

OBŢINE SIMULAREA TA 3D GRATUITĂ

Verifică cum va arăta brandul tău pe produsele AXION

VREAU SIMULARE 3D GRATUITĂ

BROȘURĂ

48 pagini cu produse AXION. Nu ezitați și descărcați această broșură

DESCARCĂ

NEWSLETTER

Nu-ţi fie teamă că te vom spama. Îţi vom trimite un newsletter din când în când, când vom avea articole sau produse interesante pentru tine.

MĂ ÎNSCRIU