FURNITURE2019-03-13T18:28:58+00:00
Desk gonflabil personalizat

AXION | MOBILIER GONFLABIL – MOBILA GONFLABILA PENTRU EVENIMENTE

Atunci când vorbim de mobilier gonflabil AXION ne gândim la un accesoriu care să completeze și să întărească brandul tău la evenimente. În secțiunea de mobilier veți găsi canapea gonflabilă (AXION Chillout),  banca gonflabila tip gogoașă, scaun gonflabil tip tambur, masa gonflabila, pop-up desk gonflabil. Sunt ușoare și ușor de transportat, dar foarte stabile după umflare. Instalarea completă a unui mobilier gonflabil durează doar câteva minute. Mai mult decât atât, fiecare mobilier  gonflabil AXION este personalizat prin tehnologia de sublimare, rezistentă la zgâriere. Nu vei avea surprize ca design-ul să cadă sau să se strice ca în cazul mobilierului clasic tip spider. Fă-ți evenimentul și mai prietenos, comfortabil și vizibil cu mobilier gonflabil AXION.

STABILITATEA UNUI MOBILIER CLASIC

Acest mobilier este proiectat pentru exterior. De aceea în cazuri extreme de vânt e bine că acestea să fie ancorate. Propunem un balast tip placă de oţel sau/și tip sac (pot fi folosite în combinaţie), ca ancoră ascunsă pentru masa gonflabila Bistro sau Bongo. Rezultatul este o masa gonflabila extrem de stabilă. Stabilitatea mobilierului la evenimente nu va mai fi o problemă.

Stabilitate mobilier gonflabil
Mobilier gonflabil usor de transportat

MOBILIER GONFLABIL UŞOR DE TRANSPORTAT

Transportul unui mobilier de evenimente este foarte problematic şi uneori costisitor. Cu ajutorul unui mobilier gonflabil de la AXION ai costuri reduse. Fiecare produs este împachetat într-o geantă compactă în forma produsului foarte uşor de transportat. Spre exemplu o masa clasica de evenimente tip cocktail poate ocupa de 3 ori mai mult spatiu decat Bistro. Cu AXION, tot mobilierul pentru evenimentul tău poate fi transportat într-o maşină mică, la fel ca şi restul produselor de la AXION! Un kit întreg ce poate cuprinde 1 cort, 2 totemuri, 1 poartă, 2 mese Bistro încap într-un singur portbagaj de maşină mică. Uşor de transportat! Uşor de instalat!

IA-ŢI AXION ACUM

GAMA VARIATĂ DE FORME ŞI DIMENSIUNI

Mobilier gonflabil
Masa gonflabila cocktail Bistro

TUBURI TPU ERMETICE DE CEA MAI BUNĂ CALITATE

Toate produsele AXION folosesc tuburi TPU ermetice de 250 microni. Acestea sunt ermetizate cu ajutorul unor maşini HF de topit. Toate tuburile sunt închise la rândul lor într-o husă din poliester 500D HT. Mai exact întreaga structură devine rigidă, dar în acelaşi timp flexibilă şi rezistentă la o gamă foarte largă de temperaturi. Produsele noastre se pot folosi de la pârtiile îngheţate pentru schi şi până la fierbintele raliu DAKAR.

CULORI FĂRĂ LIMITĂ

Atunci când personalizăm un mobilier gonflabil AXION folosim cele mai noi tehnologii. De la personalizare prin sublimare, tăiere automată şi lipire. Ne dorim ca fiecare obiect gonflabil să aibă calitatea printului unei fotografii şi să fie perfect din punct de vedere al înbinărilor și proporţiilor. Husa printată poate fi uşor înlocuită cu o alta ce poate avea un nou design fără să mai trebuiască să achiziţionați un produs complet ca în cazul gonflabilelor clasice.

Masa gonflabila personalizat full colour
Masa gonflabila Bistro

ILUMINARE INTERNĂ

Foloseşte oportunitatea de a instala iluminarea internă la mesa pneumatică Bistro sau Bongo. Ambele mese se pot alimenta opţional fie la 220 V sau 12V. Lămpile pot fi albe sau colorate în oricare din culorile RGB. Pentru că se folosesc surse moderne de lumină cu LED conectate la acumulatori foarte compacţi Li-Ion, iluminarea produselor AXION este uşor de realizat şi eficientă pentru orice eveniment pe timp de noapte.

IA-ŢI AXION ACUM

OBŢINE SIMULAREA TA 3D GRATUITĂ

Verifică cum va arăta brandul tău pe produsele AXION

VREAU SIMULARE 3D GRATUITĂ

BROȘURĂ

48 pagini cu produse AXION. Nu ezitați și descărcați această broșură

DESCARCĂ

NEWSLETTER

Nu-ţi fie teamă că te vom spama. Îţi vom trimite un newsletter din când în când, când vom avea articole sau produse interesante pentru tine.

MĂ ÎNSCRIU