Loading...
tripod2019-01-30T14:40:14+00:00

TRIPOD – un cort umbrar pneumatic ce poate fi folosit pentru creşterea vizibilităţii în prezentarea mărcilor auto

CONCEPT – AXION Tripod este un concept de cort umbrar pneumatic ce poate fi folosit atât la evenimentele de interior cât și la exterior ca acoperiș pentru podium, cort promoțional sau ca cu un design deosebit. Acoperișul și pereții se pot personaliza prin sublimare. Bucurați-vă de design-ul inovativ, aerisit și atractiv.

SUPRAFAȚA DE ACOPERIRE – Acoperișul lui AXION Tripod este realizat dintr-un material rezistent la apă, deci nu e nevoie să adăugați vreo husă de ploaie peste acesta. Datorită design-ului inovativ și a pereților înclinați, suprafața utilă este mult mai mare. Nu este nevoie să adăugați viziere adiționale, deoarece spațiul intern este neafectat de ploaie sau lumină. Mai mult decât atât, este posibil să conectați mai multe corturi TRIPOD folosind tuneluri, creând astfel un cort umbrar cu un design deosebit ce acoperă o suprafață mare.

INSTALARE – Ca și în cazul altor produse pneumatice AXION, utilizarea acestuia este foarte simplă. Cortul TRIPOD vine împachetat și transportat într-o geantă cu troler ce este ușor de transportat în orice vehicul. O persoană poate transporta și instala cu ușurință cortul AXION Tripod. Se umflă în câteva minute folosind o singură valvă de umflare utilizând sistemul inteligent patentat de AXION, Smart Inflation System şi o pompă care se foloseşte doar pentru umflare nefiind nevoie de compresor.

SERVICE –  Datorită acoperișului demontabil prin intermediul fermoarului și a tubului conector central, orice utilizator poate schimba tubul interior dacă acesta a fost deteriorat. Indiferent că e vorba de un cort umbrar sau de o poartă, repararea produsului se face pe loc utilizând kitul de reparaţie inclus fără ca acesta să trebuiască să fie trimis în service!

CORT UMBRAR FĂRĂ BLOWER – Pentru oricare cort umbrar si orice produs AXION nu veţi avea nevoie de blower (compresor). Produsele noastre sunt net superioare celor clasice neavând nevoie decât de o pompa ca in cazul unei saltele pneumatice, produsul rămânând umflat dupa umflare. Mai mult folosim cel mai bun material rezistent la apă, ignifug şi rezistent UV, Fastex 500D. Fiecare produs este acoperit cu acest material sub forma unei huse montate cu sistem de scai si fermoar, iar tubul pneumatic se regăseşte la interior. Aceasta se poate schimba in functie de eveniment cu o alta husa ce poate avea alta grafica.

Axion Tripod concept de cort gonflabil

TRIPOD ESTE UN CONCEPT NOU DE CORT UMBRAR PNEUMATIC

VREAU O COTAȚIE DE PREȚ
Avantaje cort umbrar Axion Tripod
Geanta de transport cu troler pentru Axion Tripod

GEANTA TROLER ESTE UN ACCESORIU STANDARD LA LIVRAREA PRODUSULUI.

AM NEVOIE DE MAI MULTE INFORMAȚII
Schita cort gonflabil Axion Tripod
tripod5 tripod6 tripod7 tripod8 tripod9
lățime“X” (cm) 500 600 700 800 900
lungime“Y” (cm) 500 600 700 800 900
înălțime “Z” (cm) 270 320 370 430 480
suprafața acoperită “A” (m2) 18 25 34 45 58
greutate (kg) 20 32 46 60 77
timp de instalare 0:5 0:10 0:15 0:20 0:25
nr. persoane pentru instalare 1 1 1 1-2 2
print prin sublimare acoperiș/pereți
material poliester / TPU
standard ignifugare EN 13501-1
Corturile Axion Tripod pot fi conectate intre ele

CORTURILE PNEUMATICE AXION TRIPOD SUNT MODULARE ȘI SE POT CONECTA ÎNTRE ELE PRIN TUNELURI.

SUNT INTERESAT DE ACEST PRODUS
Cort gonflabil Axion Tripod Bazant
Cort gonflabil Axion Tripod bere Radler 0%
Cort umbrar Tripod Auto Partner partener Axion
Cort umbrar Axion Tripod KAWASAKI

OBŢINE SIMULAREA TA 3D GRATUITĂ

Verifică cum va arăta brandul tău pe produsele AXION

VREAU SIMULARE 3D GRATUITĂ

BROȘURĂ

48 pagini cu produse AXION. Nu ezitați și descărcați această broșură

DESCARCĂ

NEWSLETTER

Nu-ţi fie teamă că te vom spama. Îţi vom trimite un newsletter din când în când, când vom avea articole sau produse interesante pentru tine.

MĂ ÎNSCRIU