CORTURI GONFLABILE CU MATERIALE INOVATIVE

Corturi gonflabile cu materiale inovative

Ne place să gândim “Out of box” când e vorba de corturi gonflabile. Și nu vorbim de orice corturi gonflabile ci cele pneumatice (gonflabile fără compresor) de la Axion.  Considerăm că un cort pneumatic Axion funcționează foarte bine și își îndeplinește scopul fabricării lui.

Dar ne întrebăm constant cum îl putem face mai bun. De aceea, pe lângă îmbunătățirile tehnice ale produselor AXION, lucrăm și la îmbunătățirea materialelor folosite.

O întrebare continuă este culoarea din spate a acoperișului cortului și ai pereților laterali. Folosind metoda de sublimare pentru personalizare, acoperișul negru printat poate fi în contrast foarte mare cu spatele alb (zona cauciucată impermeabilă a materialului). Unii clienți nu vor să aibă interiorul alb dacă cortul este negru.

Am preferat să investim într-un material nou, cu blackout. Acum după sublimare ambele materiale pot fi negre.

Material blackout corturi gonflabile Axion
Material blackout 2 corturi gonflabile Axion
Mostre material personalizat cort gonflabil AXION (stanga cu spate si al doilea cu spate blackout)

Perete lateral “respirabil”

Majoritatea evenimentelor au loc vara.  Pereții laterali ai un cort de evenimente oferă spații generoase pentru publicitate. Cei care se ocupă de eveniment și stau înăuntru vor transpira și de cele mai multe ori vor scoate pereții. Un mod pentru a păstra totuși promoția de pe peretele lateral și a supraviețui căldurii este folosirea de pereți perforați, sau cum ne place nouă să le spunem “pereți de vară”. 

Sunt realizați dintr-un poliester tricotat și perforat ce este utilizat în special pentru rochii sport sau banere stradale. Este o soluție ușoară. În afară de acest lucru, datorită perforării și proprietății sale naturale de a trece aerul prin el, ajută corturile mari să supraviețuiască vântului puternic fără a fi nevoie ca pereții laterali să se desprindă.

Material perete de vara Wtex 110 cort gonflabil Axion
Material perforat pentru peret de vara cort gonflabil Axion
Material perforat perete de vara Axion
2019-03-13T18:40:02+00:00